Η Κερκυραϊκή Αλλαντοποιϊα (Κ.Α.) είναι μια εταιρεία αλλαντικών η οποία ιδρύθηκε το 1976 στην Κέρκυρα από τον Νικόλαο Χαλιανδρό, ο οποίος με την γνώση και την εμπειρία του στην παραγωγή αλλαντικών αναβίωσε τα παραδοσιακά αλλαντικά Κερκύρας.

     Αποκλειστική δραστηριότητα της εταιρίας μας είναι η παραγωγή κλασσικών αλλαντικών, όπως ζαμόν, μπέικον, μορταδέλα, καπνιστό μπούτι, προσούτο κ.α., με έμφαση στα παραδοσιακά Κερκυραϊκά εδέσματα του νησιού μας, όπως Νούμπουλο φουμικάδο, Σαλάδο Κερκύρας, λουκάνικα χοιρινά Κερκύρας, καπντιστή παντσέτα.

     Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται με παραδοσιακές Κερκυραϊκές συνταγές, με τα καλύτερα υλικά της αγοράς, με άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό και με τις πιο σύγχρονες μεθόδους διασφάλισης ποιότητας (ISO 22000:2005, GR IMP 391 E.C.) και χαρακτηρίζονται από μια ιδιαίτερη γεύση και άρωμα.  Η σύγχρονη τεχνολογία εφαρμόζεται με πολύ προσοχή ώστε να παραμένει ανέπαφη η ποιότητα των αλλαντικών αλλά και να διατηρείται η παραδοσιακή γεύση.

     Σήμερα η Κ. Α. συνεχώς αναγνωρίζεται ως μια εταιρία με προϊόντα υψηλής γαστρονομίας σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε ορισμένες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
TerraCorfu.com © 2018
Created By D ∞ Ideas...